IT&C

Utilizatorii cartelei Vodafone primesc trafic de date gratuit pentru apeluri efectuate sau primite

18 februarie 2014, ora 13:41, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vodafone-devices-mare.jpg
Toti utilizatorii Cartelei Vodafone, noi si existenti, acumuleaza trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate si primite, indiferent de retea. Traficul de date va fi acordat de doua ori pe luna, in limita a 5GB lunar, a anuntat marti operatorul telecom.

Fiecare convorbire primita sau efectuata aduce clientilor Cartelei Vodafone 1MB de trafic de date, prin promotia ôVorbesti, net primestiö.

Radu Tudorache, director prepaid, Vodafone Romania, a explicat ca primesc trafic de date ambele persoane care poarta o convorbire daca fac parte din reteaua Vodafone, intrucat orice apel le aduce fiecaruia Internet gratuit.

Pentru a primi aceste beneficii, utilizatorii trebuie sa se inscrie in promotia ôVorbesti, net primestiö, pana la data de 31 martie 2014, prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 2777. Clientii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua saptamani de la inscrierea in campanie, iar valabilitatea acestuia este de doua saptamani.Durata minima a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minima de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a zece convorbiri telefonice.

Potrivit companiei, acest trafic de date se consuma cu prioritate, inaintea oricarui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului si este valabil doar in tara.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 419 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

Operatorul telecom Vodafone Romania a obtinut in perioada octombrie-decembrie, trimestrul al treilea al anului fiscal 2013-2014, venituri din servicii de 177,1 milioane de euro, in crestere cu 0,4% in baza organica fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Citeste si: Tot mai nemultumiti de operatorii telecom: Portari record in 2013
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter