IT&C, CARIERE

Violeta Luca pleaca de la eMag pe o functie nou creata la Microsoft Romania

05 iunie 2015, ora 14:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
luca.jpg
Microsoft anunță numirea Violetei Luca în funcția de Head of Business Strategy. Violeta se alătură echipei de management a Microsoft România în funcția nou creată pentru a conduce și coordona strategia locală de transformare a companiei.

Violeta Luca are o experiență de 15 ani în retail, consumer electronics și asigurări, timp în care și-a dezvoltat capabilități recunoscute de vânzări, marketing, operațiuni și general management.

În ultimele 18 luni, Violeta a ocupat poziția de Director Executiv al eMag, unde a condus departamentele de product management, vânzări B2B, Online, Customer Support și After Sales, precum și operatiunile aferente.

Violeta Luca, Head of Business Strategy, Microsoft România: “Pentru mine, faptul că mă alătur echipei Microsoft într-o poziție creată special în România, e o mare responsabilitate”.In februarie 2014, Violeta Luca a fost numita vicepresedinte si director executiv eMag, pastrandu-si si pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie Flanco Retail.

Violeta Luca s-a alaturat managementului Flanco Retail in august 2011, ca marketing director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani in cadrul Whirlpool Romania, ocupand incepand cu iunie 2007 functia de director comercial. Este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si a numeroase cursuri de management. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 02:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter