IT&C

Vivendi Universal si-a crescut afacerile in T2 cu 15,1%, pana la 5,9 mld. euro

01 septembrie 2008, ora 10:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Vivendi-mica.jpg
Vivendi Universal, cel mai mare grup de entertainment european, a comunicat luni venituri in crestere cu 15,1% in trimestrul 2 din 2008 fata de aceeasi perioada a lui 2007, peste estimarile analistilor, a scris Reuters.
Profitul net al companiei a crescut in trimestrul 2 cu 0,3%, pana la 757 milioane euro. Veniturile companiei au crescut in aceeasi perioada cu 15,1%, pana la o valoare de 5,98 miliarde euro.

Vivendi, care detine cea mai mare casa de discuri din lume - Universal Music Group, estimeaza pentru intreg anul 2008 un profit similar cu cel din 2007. Universal Music Group a contribuit cel mai mult la cresterea veniturilor companiei, acest segment inregistrand o crestere de la an la an in trimestrul 2 de 24,4%.

Vivendi mai este actionar majoritar la operatorul de telefonie mobila francez SFR, al doilea ca marime din Franta, la canalul TV Canal Plus si la operatorul telecom din Maroc, Maroc Telecom IAM CS.In iulie anul curent, Vivendi si-a unit diviziile producatoare de jocuri video cu Activision Inc, creand astfel Activision Blizzard, in care detine in prezent 54% dintre actiuni.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 05:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter