IT&C

Vodafone Romania a castigat in decembrie contracte de 610.000 euro cu statul

13 ianuarie 2011, ora 14:47, autor(i): Alex Goaga 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Shake-mica.jpg
Operatorul telecom Vodafone Romania a castigat la finalul anului trecut prin licitatie doua contracte cu statul in valoare totala de circa 610.000 euro, in urma carora Societatea Nationala Radiocomunicatii (SNR) si Baza de Aprovizionare, Gospodarire si Reparatii Jilava vor primi servicii de telefonie mobila.
Astfel, compartimentul juridic al bazei de aprovizionare, gospodarire si reparatii Jilava va primi servicii de telefonie mobila "pentru unitatile sistemului penitenciar", pe o perioada de 48 de luni. Contractul are o valoare de 503.000 euro, iar la licitatie a mai participat o companie, conform e-licitatie.ro. Locul principal de prestare este "la sediul unitatilor penitenciare beneficiare". Contractul a fost atribuit pe 13 decembrie 2010.

Tot in decembrie, pe 15, Vodafone a castigat un contract cu SNR, in valoare de 110.000 euro. Vodafone va oferi servicii de telefonie mobila la sediul central al SNR din Sos. Oltenitei. Durata contractului este de trei ani. La licitatie au participat trei companii.

La inceputul lunii in curs, Romtelecom, principalul operator de telefonie fixa din tara, a castigat un contract de 420.000 euro pentru furnizarea de servicii TV in caminele Academiei de Studii Economice din Bucuresti.In noiembrie, Orange Romania a castigat un contract de 1,4 mil. euro cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale, pentru furnizare de servicii de comunicatii de date mobile.

Tot cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale a castigat un contract, in noiembrie, si Cosmote Romania, in valoare de 661.000 euro. Operatorul elen ofera tot servicii de comunicatii date mobile.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 00:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter