- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Zapp lanseaza o optiune prin care utilizatorii isi pot asocia un numar fix din strainatate

23 Jul, 14:11 • vlad.merticaru
Operatorul telecom Zapp a lansat miercuri extraoptiunea "Zapp Country" prin intermediul careia utilizatorii serviciului vor putea efectua apeluri in strainatate catre numere de telefon fix cu 0,04 Euro/min si catre numere de mobil cu 0,17 Euro/min.
Zapp lanseaza o optiune prin care utilizatorii isi pot asocia un numar fix din strainatate

Prin activarea extraoptiunii „Zapp Country” se creeaza un nou numar de telefon cu prefix corespunzator tarii in care utilizatorul doreste si care se va asocia actualului numar de telefon fix sau mobil. Pe acest numar, utilizatorul Zapp va putea fi sunat de catre persoanele aflate in tara respectiva, iar aceste apeluri vor fi taxate la tariful local valabil in acel stat.

Optiunea „Zapp Country” costa 7 Euro pe luna pe numar si poate fi activat de orice utilizator Zapp. Pentru moment din program fac parte Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Franta si SUA.

„Catre aceste tari se efectueaza cele mai multe apeluri ale clientilor Zapp, in acest moment. Insa, pe viitor vom extinde aceasta arie in functie de cererile utilizatorilor „, a declarat pentru DailyBusiness.ro Carmen Lazar, head of corporate affairs la Telemobil SA.

Serviciul nu se adreseaza doar celor care au cunostinte in strainatate ci si persoanelor care locuiesc sau lucreaza in Romania si doresc sa primeasca apeluri din tara de provenienta, de acasa, sau de la birou.