LIFESTYLE

3 lucruri pe care merita sa le faci la cinema de Paste

14 aprilie 2017, ora 15:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Furios si Iute 8_Poster.jpg
Fie că îţi place să urmăreşti cele mai noi blockbustere, adori comediile savuroase sau filmele cu cele mai înnebunitoare efecte speciale, în cinema te aşteaptă trei filme nou-nouţe: „Furios şi iute 8” – în avanpremieră exclusivă şi premierele „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” şi „Jaf cu stil.”

1. Trăieşte o zi de neuitat ca un VIP. Pe 17 aprilie, în a doua zi de Paşte, la Cinema City din ParkLake Bucureşti este ofertă cu Cinema All Inclusive şi ceva în plus. Se spune că sărbătorile se petrec în familie, alături de cei dragi. Vino cu persoana iubită, cu familia, cu copiii sau cu cele mai bune prietene şi vă bucuraţi împreună de o cină în meniu nelimitat, o gamă largă de băuturi, plus preparate din bucătăria internaţională, pregătite în faţa voastră, şi un super film la alegere, totul în costul unui bilet la cinema.  

2. Avanpremiera absolută la cinema a filmului „Furios şi iute 8”. Începând de luni, 17 aprilie, una dintre cele mai longevive şi mai iubite francize americane revine pe marile ecrane cu o producţie mai impresionantă ca oricând, disponibilă atât în sălile standard, cât şi în toate formatele spectaculoase pe care le găseşti doar la Cinema City: IMAX, 4DX şi noul concept VIP. Biletele s-au pus deja în vânzare.  

Vrei să vezi filmul pe unul dintre cele mai mari ecrane din România? Alege sălile T IMAX din AFI Cotroceni din Bucureşti sau din Shopping City Timişoara. Alegi oricând adrenalina şi dinamismul? Atunci sălile 4DX din Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa sau Shopping City Timişoara sunt potrivite pentru tine, oferindu-ţi o experienţă totală, care îţi activează toate cele cinci simţuri. Cea mai inovatoare tehnologie şi designul revoluţionar sunt transpuse în sălile 4DX prin scaunele high-tech mobile şi efectele speciale de mişcare, apă, vânt, lumină şi miros, toate fiind perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, făcându-te să simţi filmul pe pielea ta.  

Sau preferi vizionarea super relaxată a unui film, fie el şi unul de acţiune? În cazul acesta, încearcă noul concept VIP de Cinema All Inclusive, în multiplexul din ParkLake Bucureşti, unde vei avea parte de o experienţă cinematografică gourmet. Începi cu preparate culinare realizate pe loc de un chef, special pentru tine, disponibile nelimitat ca bufet suedez, pe care le poţi combina creându-ţi propriul meniu personalizat, la care adaugi alături tipul de băutură preferat (apă, suc, bere, vin sau şampanie). Apoi te destinzi în sala de cinema şi te aşezi confortabil pe unul dintre fotoliile high-tech computerizate, ajustabile după bunul tău plac. Bonus: îţi poţi face oricâte refill-uri de nachos şi popcorn delicios. Şi toate acestea sunt incluse în preţul unui singur bilet.  

3. Filme pentru toate gusturile. Nimic nu se compară cu experienţa pe care o împărtăşeşti cu celelalte persoane din sala de cinema, o sală plină de oameni care râd sau plâng la aceleaşi scene ale unei poveşti pe care o trăiesc împreună. Nu vrei la „Furios şi iute 8”? Nu-i nimic, poţi merge la una dintre cele două premiere de săptămâna aceasta: filmul de animaţie „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” sau comedia savuroasă „Jaf cu stil” sau la oricare dintre nenumăratele filme care rulează concomitent în cinema.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 02:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter