LIFESTYLE

Alexandra Copos transforma una din primele cofetarii Ana Pan in cafenea newyorkeza

22 ianuarie 2015, ora 15:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Alexandra Copos de Prada, CEO & Chairwoman of the Board ANA PAN si Ana Hotels.jpg
Ana Baking Co., noua cafenea-concept marca Ana Pan, intampina bucurestenii, pe Calea Dorobanti, nr. 134, cu un mix de produse fresh de patiserie, cofetarie si mancare „on-the-go”, potrivite pentru fiecare moment al zilei.

Noul concept a fost dezvoltat in 3 ani de eforturi de planificare si design, cu o investitie de 150.000 euro.

"Cu acest concept nou ne propunem sa castigam timp pentru clientii nostri. Solutia pe care le-o oferim este un mix creativ de cafenea, patiserie si mini-bistro", a declarat Alexandra Copos de Prada, CEO& Chairwoman of the Board Ana Pan & Ana Hotels.

"Ana Pan a avut un an bun in 2014, iar unul dintre cele mai importante momente a fost transformarea unuia dintre primele magazine ale retelei intr-unul cu format inovativ: Ana Baking Co. Privim noul concept nu numai ca pe o diversificare, dar si ca pe un motor de crestere al businessului. Obiectivul nostru este consolidarea noului brand, iar primul pas este deschiderea unui nou magazin in viitorul apropiat. In urmatorii ani, ne dorim sa ajungem la un numar de 5-7 locatii Ana Baking Co in Bucuresti si in tara, iar in 2017 ne propunem sa introducem conceptul pe piata internationala",  a mentionat Catalin Metehau, director general Ana Pan: 





Ana Baking Co. are o experienta de peste 20 de ani in zona de Food&Beverage a Ana Hotels. Know-how-ul echipei de bucatari de top de la Athenee Palace Hilton, Crowne Plaza si Ana Hotels Poiana Brasov vine in intampinarea clientilor din zona de retail, pentru a extinde serviciile Ana Pan.

Atmosfera newyorkeza prinde viata, in locatia unde a fost deschisa una dintre primele cofetarii Ana Pan din capitala, cu sandwich-uri si supe calde, omlete pufoase, salate lejere si croissante crocante, pregatite in laboratorul propriu.

Deserturile marca Ana Pan, produsele de brutarie artizanala, cafeaua preparata in stil italian, vafele si „inghetata calda de iarna” completeaza meniul dezvoltat de catre Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest.

Cei 15 ani de experienta ai sai in restaurante din intreaga lume, din New York, Pana in insulele Hawaii sau Lyon, se reflecta in retetele pe care Chef Ashlie Dias le propune bucurestenilor.

Atmosfera newyorkeza se contureaza prin shop-ul de 140 metri patrati conceput de arhitectul italian Stefano Ricci. 

Catalin Metehau
Catalin Metehau

Designul este unul rustic- industrial, cu accente de lemn, metal si ceramica ce imita caramida. Expert in domeniul proiectarii cafenelelor si gelateriilor, Stefano Ricci a dezvoltat proiecte in intreaga lume – din Europa Pana in Orientul Mijlociu sau Brazilia- inainte de a-si lasa amprenta creativa asupra locatiei de pe Calea Dorobantilor.


Ana Pan este unul dintre cele mai mari lanturi de cofetarie, patiserie si panificatie din Bucuresti. Primul magazin a fost fondat in 1990, iar reteaua numara in prezent 19 magazine.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter