LIFESTYLE

Castelul Corvinilor, inchis patru zile pentru filmari la un documentar despre Vlad Tepes

15 octombrie 2014, ora 12:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
corvini.jpg
Castelul Corvinilor din Hunedoara va fi inchis vizitatorilor patru zile, la inceputul lunii noiembrie, cand vor avea loc filmari la un documentar istoric despre Vlad tepes, iar in 8 noiembrie actorii, intre care si Dominic Purcell din "Prison Break", vor putea fi vazuti la lucru de catre public.

O casa de productie americana va realiza un film de patru ore despre domnitorul Vlad tepes, intre locurile alese pentru turnarea documentarului numarandu-se si Castelul Corvinilor din Hunedoara, unde filmarile vor avea loc in perioada 5-9 noiembrie, transmite corespondentul Mediafax.

"Castelul Corvinilor a fost ales pentru turnarea celor mai importante secvente dintr-un film de patru ore despre domnitorul Vlad Tepes. Din pacate pentru turisti, in zilele de 5, 6, 7 si 9 noiembrie Castelul Corvinilor va fi inchis vizitatorilor, insa cei care doresc sa-i vada pe actori la munca pot veni in 8 noiembrie, cand vor avea ocazia sa vada modul in care se toarna un film istoric", a declarat directorul Muzeului Castelul Corvinilor Hunedoara, Constantin Tinca.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Mai 2022, 15:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter