LIFESTYLE

Cinema City deschide inca 5 unitati anul acesta, dupa cea din Mega Mall

20 mai 2015, ora 11:20, autor(i): Andra Troasca   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cinema4dx.jpg
Moshe Greidinger, CEO-ul lantului de cinematografe Cinema City, a declarant marti, la inaugurarea unitatii din Mega Mall, ca urmeaza inca 5 deschideri anul acesta.

Investitiile necesare pentru cele 5 cinematografe Cinema City acopera o suma de peste 20 de milioane de euro, avand in vedere ca investitia medie pentru un cinematograf este de 4 milioane de euro. Prima unitate dupa cea din Mega Mall va fi deschisa in aceasta vara la Constanta.

Megaplexul din Mega Mall este a 18-a unitate Cinema City din Romania si a treia din Bucuresti. Are 14 sali (2.366 locuri), dintre care una cu tehnologia 4Dx si 7 cu tehnologia 3D. Toate blockbusterele vor veni si cu o versiune 4Dx, conform declaratiilor lui Greidinger. Pentru urmatoarele seri, toate biletele au fost vandute.

4DX este una dintre cele mai importante inovatii din istoria cinematografiei, o tehnica dezvoltata in Coreea de Sud, oferind o experienta pentru toate cele 5 simturi. Noua sala dedicata acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile si efecte speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran, precum vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, ploaie si mirosuri, atat pentru filme in format 2D, cat si 3D. Megaplexul a presupus o investitie de 6-7 milioane de euro, potrivit lui Greidinger. Investitia a fost acoperita de Cinema City impreuna cu cei de la NEPI, dezvoltatorul mall-ului. Acest lucru este valabil pentru toate celelalte unitati Cinema City.

Piata din Romania a evoluat foarte mult din 2007, anul in care Cinema City a intrat la noi in tara, mai spune Moshe Greidinger. In acel an s-au vandut in total 2 milioane de bilete la cinema, iar anul trecut vanzarile au ajuns la 10 milioane de bilete.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ion Popescu a spus:
21/05/2015 10:36
Stirea zice ca va deschide 5 !!
dar spune doar unde vor fi 2 !
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 00:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter