LIFESTYLE

Ciucas lanseaza Malzbier, o editie limitata creata pentru Oktoberfest

04 septembrie 2018, ora 13:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ciucas Oktoberfest.jpg
Ciucaș lansează Ciucaș Malzbier, o ediție limitată dedicată celei de-a zecea ediții de Oktoberfest desfășurată anul acesta în perioada 6-16 septembrie în Brașov.

Noul Ciucaș Malzbier păstrează notele de bază Ciucaș, are o culoare arămie datorată extractului de malț adăugat, are un gust puțin mai amărui și un grad de alcool mai ridicat.

Noua ediție va fi disponibilă până la finalul lunii noiembrie și este disponibilă atât în cadrul Oktoberfest și în rețelele de comerț modern și tradițional. În cadrul festivalului, Ciucaș Malzbier va fi disponibil în exclusivitate la draft.  

„Ciucaș este berea care a însoțit Oktoberfest de la începuturile sale”, afirmă Andrei Mihăila Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș.„Experiența Oktoberfest nu ar fi aceeași fără Ciucaș care ne-a fost alături în toate edițiile. Susținerea unui brand apreciat și popular în rândul brașovenilor este foarte importantă pentru noi. Anul acesta, experiența este completată de o lansare specială”, a declarat Anemona Hermeneanu, Director Evenimente & PR Oktoberfest.

2018 înseamnă pentru Oktoberfest 10 ani de petrecere cu bere Ciucaş, zeci de mii de turiști, care vor vizita din nou Brașovul, degustări de mâncăruri nemțești și românești deopotrivă, dar și spectacole la scene deschise.

Ciucaș le-a pregătit vizitatorilor de prilejuri de relaxare și distracție: pescuitul de doze de Ciucaș din heleșteu, jocul de table pe un format gigant sau întreceri între cine aruncă cei mai mulți covrigi pe coarnele cerbului Cornel.      

În acest an, oaspeții Oktoberfest responsabili vor fi recompensaţi cu diverse premii pentru contribuţia la colectarea şi reciclarea ambalajelor de aluminiu si paharele de plastic de 400ml.  

Compania Ursus Breweries se numără printre prionierii implementării activităților de colectare a ambalajelor cu prilejul unor evenimente de anvergură, precum Oktoberfest”, adaugă Robert Uzuna, Vicepresedinte Corporate Affairs Ursus Breweries.  

Ciucaș aduce în premieră la Oktoberfest sistemul inteligent ECOCAN de colectare doze și sistemul SIGUREC de colectare pahare de plastic. Cu ajutorul unor dispozitive care pot colecta și compacta ambalaje în vederea reciclării, Ciucaș îi invită pe participanţi să returneze dozele si paharele de bere consumate în cadrul Oktoberfest.

Evenimentele sustenabile care nu lasă în urmă deșeuri de ambalaje fac parte integrantă din strategia Ursus Breweries, iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul partenerilor CanPack Recycling, EveryCanCounts România, GreenPoint și SIGUREC.  

Brandul Ciucaș, cu o vechime de 125 de ani, face parte din portofoliul celui mai mare producător de bere din România, Ursus Breweries, alături de: URSUS, Timișoreana, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, St. Stefanus, Azuga Nepasteurizată şi Stejar.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 00:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter