LIFESTYLE

Comedia "Masterminds", despre unul dintre cele mai mari jafuri din istoria SUA, are premiera vineri

07 octombrie 2016, ora 15:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Afis_Masterminds.jpg
„Masterminds / Hoţi de geniu” – o comedie bazată pe o întâmplare reală - spune povestea unui şofer de camion din sudul Statelor Unite, care organizează unul dintre cele mai mari jafuri din istorie, reuşind să fure 17 milioane de dolari. Distribuită de Forum Film România, aceasta are premiera pe 7 octombrie.

Bazat pe o poveste reală, „Masterminds / Hoţi de geniu”, redă povestea lui David Ghantt (Zach Galifianakis), un nume legat de unul dintre cele mai mari jafuri din istoria Statelor Unite.

Aventura începe atunci când eroul, sau în cazul de faţă anti-eroul, un şofer de camion al companiei Loomis Fargo, se îndrăgosteşte de paznica Kelly Campbell (Kristen Wiig). Odată ce îşi dă demisia, Kelly, la presiunea lui Steve Chambers (Owen Wilson), un hoţ mărunt, îl convinge pe David să golească seiful companiei pentru care lucra în Carolina de Nord.

După ce îndeasă peste 17 milioane de dolari într-o camionetă, David livrează banii găştii lui Chambers şi fuge în Mexic pentru a se ascunde de ancheta FBI-ului.Chambers şi soţia lui îşi cumpără o vilă de lux şi din banii furaţi şi angajează un asasin plătit să meargă în Mexic şi să îl ucidă pe David. Însă acesta se prinde repede că e trădat şi decide să revină în Carolina de Nord pentru a-şi salva relaţia, dar şi pentru a-l expune pe Chambers.

Filmul este regizat de Jared Hess, iar scenariul este semnat de Chris Bowman, Hubbel Palmer şi Emily Spivey. Din distribuţie fac parte Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson şi Jason Sudeikis.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=3o9T6BzF3s0
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 06:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter