LIFESTYLE

Decathlon intermediaza timp de o luna vanzarea de articole sportive second hand

04 martie 2015, ora 15:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
decathlon.jpg
Decathlon anunta lansarea unei noi editii a campaniei Trocathlon, un targ de articole si echipamente sportive second hand destinat tututor pasionatilor de sport. In cadrul acestui targ, retailerul intermediaza gratuit relatia dintre potentialii vanzatori sau cumparatori de articole sportive. Targul se va desfasura in perioada 12 martie – 12 aprilie, in toate magazinele Decathlon din Bucuresti si din tara.

Trocathlon este un targ de articole si echipamente sportive second hand, aflate in stare buna, dintr-o gama variata de discipline sportive, la care clientii interesati participa gratuit, beneficiind de consilierea permanenta a specialistilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diversi producatori, nu doar cele achizitionate din magazinele Decathlon.

"Dorinta noastra este sa facem sportul accesibil tuturor. In acest sens, venim in sprijinul clientilor nostri si ii ajutam sa vanda articolele sportive pe care nu le mai folosesc. De asemenea, clientii care doresc sa cumpere o bicicleta, o banda de alergare, o pereche de role sau alte produse de sport de la un alt pasionat pot verifica produsul inainte de a-l cumpara, acestea fiind expuse intr-un spatiu special amenajat in fiecare magazin Decathlon. Pentru a ne asigura ca totul se desfasoara in conditii optime, depunerea articolelor este conditionata de incheierea unui contract si semnarea unui regulament, iar produsele sunt verificate de specialistii nostri.

Articolele propuse spre vanzare trebuie sa fie in stare buna de functionare pentru a fi considerate eligibile", declara un reprezentant Decathlon. Participantii  isi pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mentiunea ca acestea sa fie in stare functionala. Conform regulamentului, clientul care doreste sa vanda vine cu produsul in magazin, stabileste impreuna cu un specialist Decathlon un pret care sa-i creasca sansele de vanzare si il lasa la magazin pe toata perioada targului. 

Produsul este depozitat in conditii sigure, iar daca se vinde, clientul va fi anuntat imediat si va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea pretului de vanzare. Daca nu se vinde, il poate lua inapoi sau poate decide sa il doneze unei asociatii caritabile.

 Lista produselor care nu sunt acceptate la vanzare este disponibila pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon. 

Decathlon ofera, de asemenea, suport si consiliere de specialitate celor care doresc sa cumpere articole si echipamente sportive la un pret foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achizitiona produsul la pretul cerut de vanzator fara alte comisioane. 

Pe 12 aprilie, in ultima zi a targului, toate produsele sunt reduse cu 20%. Decathlon organizeaza de doua ori pe an targul Trocathlon, destinat expunerii de articole si echipamente sportive utilizate si vanzarii acestora. Mai multe detalii despre targ si regulamentul acestuia sunt disponibile la adresa: http://www.decathlon.ro/c/16-trocathlon.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 02:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter