LIFESTYLE

Decathlon prelungeste targul de articole sportive second-hand

12 aprilie 2015, ora 11:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Trocathlon1.jpg
Decathlon anunta prelungirea editiei de primavara a Trocathlon, targul de articole sportive folosite, pana pe 14 aprilie, in toate magazinele sale din Bucuresti si din tara. Lansat pe 12 martie, acest targ intermediaza gratuit relatia dintre potentialii vanzatori sau cumparatori de articole si echipamente sportive.

Datorita popularitatii de care s-a bucurat initiativa in randul publicului larg, Decathlon a decis prelungirea cu doua zile a campaniei, in vederea lichidarii ultimelor 700 de produse sportive care isi asteapta cumparatorii. Pentru a facilita accesul pasionatilor de sport la articolele sale, in ultima zi a targului, 14 aprilie, toate produsele vor beneficia de 20% reducere, in reteaua magazinelor Decathlon din toata tara.

Trocathlon este un targ de articole si echipamente sportive second hand, aflate in stare buna, dintr-o gama variata de discipline sportive, la care clientii interesati participa gratuit, beneficiind de consilierea permanenta a specialistilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diversi producatori, nu doar cele achizitionate din magazinele Decathlon.
 
Participantii  isi pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mentiunea ca acestea sa fie in stare functionala. Conform regulamentului, clientul care doreste sa vanda aduce produsul la magazin, stabileste impreuna cu un specialist Decathlon un pret care sa-i creasca sansele de vanzare si il lasa la magazin pe toata perioada targului. 

Produsul este depozitat in conditii sigure, iar daca se vinde, clientul va fi anuntat imediat si va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea pretului de vanzare. Daca nu se vinde, il poate lua inapoi sau poate decide sa il doneze unei asociatii caritabile. Lista produselor care nu sunt acceptate la vanzare este disponibila pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon. Decathlon ofera, de asemenea, suport si consiliere de specialitate celor care doresc sa cumpere articole si echipamente sportive la un pret foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achizitiona produsul la pretul cerut de vanzator fara alte comisioane.

Targul Trocathlon, destinat expunerii de articole si echipamente sportive utilizate si vanzarii acestora, este organizat de doua ori pe an.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 03:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter