LIFESTYLE

Deschideri de magazine in premiera pentru Romania

18 aprilie 2018, ora 11:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
S.Oliver.jpeg
Cel mai mare mall din România lansează în luna aprilie șapte noi magazine, dintre care două branduri deschid în premieră primele magazine proprii în țara noastră.

S.Oliver și Comma, doi retaileri internaționali de fashion, își deschid primele magazine monobrand din România, în AFI Cotroceni! Pe lângă cei doi giganți din industria textilă, AFI Cotroceni mai aduce pentru clienții săi alte cinci branduri noi: Armani Exchange, Haagen Dazs, Mizar, Top Line și Professor Puzzle.

Astfel, cel mai mare mall din România promite noi experiențe pentru cei care aleg AFI Cotroceni ca destinație de shopping și va continua seria de surprize și în lunile următoare, atunci când va aduce și o premieră în zona gourmet.

Tonul deschiderilor surpriză din AFI Cotroceni a fost dat de S.Oliver, care și-a deschis primul magazin monobrand din România. Cu un spațiu de 179 mp, noul magazin va pune la dispoziția clienților săi îmbrăcăminte casual pentru toate vârstele, care până acum puteau fi achiziționate doar online. Cel de-al doilea brand care pătrunde pe piața din țara noastră cu un magazin dedicat, Comma, are o suprafață de 111 mp.„Centrul nostru comercial va găzdui primele magazine monobrand din România ale unor retaileri de fashion care erau așteptați de publicul român”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Printre noii chiriași AFI Cotroceni se numără și Mizar, un brand românesc de articole vestimantare, care va avea o suprafață de 163 mp, dar și Top Line, care și-a lansat primul magazin dintr-un mall din București.

De asemenea, la finalul lunii, pe 30 aprilie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux, Armani Exchange va deschide un magazin propriu. Pentru AFI Cotroceni, luna aprilie nu este marcată doar de lansări de noi branduri, ci și de remodelări surprinzătore. Magazinul Sephora se extinde la o nouă suprafață, de 381 mp și își așteaptă clienții cu un nou concept de design.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 16:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter