LIFESTYLE, NEW MEDIA

Dosinescu, FlorideLux.ro: “Vanzarile online de flori vor creste cu 15% in acest an de Valentine’s Day"

11 februarie 2020, ora 12:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.jpg
FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, estimeaza ca vanzarile online de flori vor creste cu 15% in acest an de Valentine's Day fata de editia din 2019. Cu aceasta ocazie, pentru ziua de 14 februarie, compania preconizeaza triplarea numarului de comenzi zilnice.

Pentru Dragobete, FlorideLux.ro se așteaptă la o creștere a comenzilor cu aproximativ 40% față de o zi obișnuită. Astfel, potrivit companiei, cele două sărbători vor genera circa 12% din totalul vânzărilor anuale.

Creșterea semnificativă a comenzilor va fi potențată și de noul magazin FlorideLux din București, deschis pe Bd. Libertății nr. 22, de unde clienții vor avea posibilitatea să cumpere pe loc buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenți, dar și cadouri speciale precum ciocolată și lumânări.

 Pentru Ziua Îndrăgostiților, FlorideLux a lansat colecția „Prelude 2020”, în oferta căreia se regăsesc produse noi precum: cutiile în formă de inimă din catifea, trandafirii din aur de 24K, trandafirii de săpun, dar și câteva produse de lux în componența cărora se află trandafiri de Ecuador.

De asemenea, clienții vor găsi în noua colecție și pachete pentru îndrăgostiți sau clasicele buchete de trandafiri roșii. Potrivit reprezentanților companiei, prețul mediu pe care clienții FlorideLux îl vor plăti pentru un buchet de flori de Valentine’s Day va fi de 250 lei.

Cel mai scump aranjament floral din oferta pentru Ziua Îndrăgostiților sunt inimile tridimensionale din trandafiri criogenați care ajung la prețul de 1.000 euro. 

Pentru ediția de anul acesta a Valentines Day ne așteptăm la o majorare a vânzărilor cu 15% față de anul trecut, creștere susținută și de noua florărie FlorideLux Izvor, deschisă în decembrie anul trecut, în care clienții noștri vor regăsi o ofertă de produse foarte variată din noua colecție Prelude 2020, dedicată acestei zile. În ceea ce privește cele mai bine vândute produse, estimăm că acestea vor fi cutiile în formă de inimă cu trandafiri criogenați, dar și buchetele cu trandafiri roșii. De asemenea, observăm faptul că Social Media are un impact tot mai mare în decizia de cumpărare. Astfel, cei mai mulți dintre clienți au tendința să opteze pentru aranjamentele și buchetele populare pe canalele de socializare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.     

Din datele FlorideLux.ro, în topul orașelor care vor genera cele mai multe vânzări de Ziua Îndrăgostiților se află București, urmat de Constanța, Timișoara, Brașov, Ploiești și Cluj-Napoca. Cei mai mulți dintre clienții florăriei în această perioadă sunt bărbați, în proporție de 80% din totalul de clienți. Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter