LIFESTYLE

Festivalul Electric Castel a introdus plata contactless

18 iunie 2015, ora 15:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MasterCard la Electric Castle_credit foto Adi Bulboaca_1.jpg
MasterCard anunta parteneriatul cu Electric Castle si introducerea platii cu ajutorul tehnologiei contactless la toate punctele de food & bar ale celui mai mare festival de muzica din Romania.

Plata contactless este ideala pentru fanii care doresc mai mult timp pentru a se bucura de muzica si de activitatile speciale pregatite de organizatori. 

Fanii Electric Castle, care detin un card contactless, MasterCard sau Maestro, vor putea plati rapid la toate punctele de vanzare din cadrul festivalului, fara sa mai achizitioneze in prealabil cardul de festival. 

Pe langa confortul si convenienta adusa de tehnologia contactless, vizitatorii vor primi 5% cashback, in mod automat, la fiecare tranzactie efectuata cu cardurile MasterCard si Maestro, direct pe card. „Platile electronice MasterCard contactless s-au dezvoltat semnificativ in ultimii ani in Romania. Dupa ce a fost adoptata de retaileri majori si de autoritatile de transport public, vine randul celui mai mare festival de muzica din Romania sa aleaga solutia de plata MasterCard contactless. Ne bucuram sa oferim publicului, impreuna cu Electric Castle si Banca Transilvania, posibilitatea de a plati cu orice card MasterCard sau Maestro contactless, direct la punctele de vanzare din interiorul festivalului”, a declarat Gabriel Ghita, head of New Business Romania & Israel, MasterCard Europe.

Tehnologia contactless ofera rapiditate - plata dureaza cu 33% mai putin decat o plata standard cu cardul, respectiv 52% mai putin decat cu numerarul. In plus, pentru tranzactii sub 100 lei nu mai este necesar sa introduceti codul PIN, ceea ce usureaza si mai mult procesul. Plata este facuta direct de client, prin apropierea cardului de terminalul de plata. Astfel, acesta are control total asupra tranzactiei.

Cea de-a III-a editie a Electric Castle Festival se va desfasura in perioada 25 – 28 iunie, la Castelul Bánffy, Bontida. Cele sase scene instalate pe domeniul Bánffy vor prezenta artisti precum The Prodigy, Fatboy Slim, The Cat Empire, Rudimental Live, Parov Stelar Band etc.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter