LIFESTYLE

Film romanesc premiat la Cannes, prezentat la prima editie a unui festival de profil din Maramures

04 iulie 2015, ora 10:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
comoara.jpg
In perioada 16-19 iulie, in municipiul Sighetu Marmatiei, va avea loc prima editie a festivalului international de film MMIFF – Maramures International Film Festival 2015.

Aflat la prima editie, festivalul va prezenta in deschidere filmul Comoara, semnat de Corneliu Porumboiu si premiat anul acesta la Cannes . 

In afara sectiunilor competitive, rezervate scurtmetrajelor, in cadrul festivalului vor fi prezentate si filme de lungmetraj romanesti si straine.

Proiectiile vor avea loc in aer liber, in Parcul Central, incepand cu ora 21.15, publicul fiind invitat sa participe la un maraton cinematografic ce se va intinde pana tarziu, dupa miezul noptii.

Accesul este gratuit, publicul fiind invitat sa voteze pentru Premiul Publicului/ Audience Award, premii oferite in cadrul sectiunilor competitive.

Festivalul Maramures International Film Festival isi propune o familiarizare a publicului din Maramures cu filmul romanesc de scurt si lung metraj, dar si cu productii straine inaccesibile acestuia in regim de cinema.

Filmele selectionate sunt semnate de autori romani si straini deja consacrati in peisajul festivalier international.

Festivalul este sustinut de municipiul Sighetu Marmatiei si organizat in parteneriat cu Yakasha Film si Fundatia Filmul Romanesc.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter