LIFESTYLE

Filmele verii pe marile ecrane

28 iulie 2017, ora 18:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
animatii.JPG
Vara aceasta, marile ecrane sunt luate cu asalt de personaje care mai de care mai amuzante. „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor”, „Goana după alune 2”, „Fantastica aventură din Oz”, „Sunt un mic ticălos 3” sau „Maşini 3” sunt câteva dintre animaţiile care îi aşteptă pe cei mici în sălile de cinema.

  • Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor” ne arata lumea secretă din propriul telefon, purtându-ne în călătoria spectaculoasă și amuzantă a lui Gene pentru a deveni un emoji normal, cu o singură expresie facială. Cele mai amuzante emoticoane ajung în cinema pe 11 august, în format 3D dublat, dar şi în 4DX, pentru o vizionare de film amuzantă, care activează toate simţurile (la Cinema City din Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara).

  • Continuând povestea primului film, „Goana după alune 2” ne prezintă aventura celebrei veveriţe Surly și a prietenilor ei, în încercarea de a-l opri pe primarul din Oakton City să le distrugă casa pentru a construi un parc de distracţii zgomotos. Simpaticele animaluţe se întorc pe marile ecrane din 25 august, în format 3D.

  • O nouă aventură magică are loc în Oz, unde Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată, Elly, nepoata legendarei Dorothy. „Fantastica aventură din Oz”, o poveste încântătoare, plină de amuzament şi culoare te aşteaptă deja la cinema, în format 3D dublat.

  • În „Sunt un mic ticălos 3”, amuzantul Gru, părăsit de minioni, îşi întâlnește fratele geamăn, mai vesel și cu mai mult entuziasm pentru ticăloşii, alături de care complotează pentru a-l înfrânge pe cel mai nou personaj negativ ce ameninţă omenirea, o fostă vedetă de televiziune pentru copii. Filmul este deja în cinema, în format 3D dublat.

  • Legendarul Fulger McQueen se întoarce în filmul „Maşini 3” să demonstreze noii generaţii că încă este cea mai bună maşină de curse din lume, încercând cu toate atuurile să câştige Cupa Piston. Cursa te aşteaptă deja pe marile ecrane, în format 3D dublat.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 14:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter