LIFESTYLE

Floraria Magnolia deschide al 16-lea magazin propriu la Constanta

02 iunie 2016, ora 11:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Floraria Magnolia_1.jpg
Florăria Magnolia deschide cel mai nou magazin fizic, la Constanța. Dacă în online, a fost prima florărie ce a preluat comenzi, începând cu anul 2001, în offline a pornit acum aproape 20 de ani și a ajuns la un număr total de 16 reprezentanțe în orașe importante ale României.

Înainte de regiunea Dobrogei, Florăria Magnolia era prezentă deja în șase județe prin magazine în orașele Cluj, Bihor, Brașov, Mureș, Maramureș, Bistrița-Năsăud, dar și în București.

Noua florărie Magnolia Constanța va putea fi găsită în centrul comercial City Park Mall, într-o suprafață de 48 de metri pătrați.

Această extindere a fost posibilă datorită unei investiții de 35.000 de euro și reprezintă o creștere a vizibilității în offline a brandului Magnolia.Inaugurarea din Constanța este cea de-a de-a doua de anul acesta, după deschiderea reprezentanței Magnolia din Oradea din luna februarie.

„Odată cu inaugurarea noii florării, ne așteptăm ca numărul clienților să crească. Ne bazăm această estimare pe feedbackul primit din partea clienților“, a declarat Ioana Molnar, manager magnolia.ro.

Florăria Magnolia facilitează livrările comenzilor în peste 140 de țări, în cel mult 24 de ore. Compania estimează vânzările pentru anul 2016 în jurul sumei de 4,5 milioane de euro, cu peste 20% mai mult decât în anul precedent.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter