LIFESTYLE

Hoteluri de 7 stele, castele si insule private - reteta revelionului exclusivist

10 noiembrie 2007, ora 09:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Seychellen_Fregate.jpgmc.jpg
Printre hotelurile de sapte stele si statiunile de ski exclusiviste, revelionul mai poate fi petrecut de romanii pentru care luxul nu are pret pe o mica insula din Seychelles, care poate fi inchiriata cu 35.000 euro pe zi.

"Este vorba de o insulita cu 16 bungalouri care poate fi inchiriata integral, desi este posibil sa se inchirieze si un singur bungalou", explica Mircea Vladu, presedintele agentiei de turim Prestige Tours.

Insula de inchiriat are o capacitate de 32 de persoane, pe langa personalul care asigura serviciile pentru clienti.

Pentru cei care isi doresc sa se cazeze intr-unul din bungalourile din Hotel Fregate Island, tarifele pe noapte pornesc de la 1.000 euro de persoana.Sezonul acesta, reprezentantii ANAT estimeaza ca din cei circa 35.000 de romani care vor pleca in vacante in strainatate, 2-3.000 vor alege pachete de peste 1.000 de euro, valoarea pachetelor fiind estimata la cateva milioane de euro.

Destinatiile exclusiviste propuse de agentiile de turism anul acesta pornesc de la clasicele vacante exotice in insule ca Mauritius, pana la croaziere si hotelurile de sapte stele din Emiratele Arabe Unite, unde tariful unei camere pe noapte poate ajunge si la 10.000 de euro.

"Croazierele au fost anul acesta in voga printre romani, circa 5.000 de persoane alegand sa-si petreaca vacanta astfel, iar de sarbatori vor fi probabil destul de cautate", a explicat Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al ANAT.

Pentru romanii care s-au plictisit de destinatiile calde iarna aceasta, exista si posibilitatea de a-si petrece vacanta intr-un hotel de gheata din Suedia sau intr-un igloo in Norvegia. Hotelul Alta Igloo este cel mai mare si mai nordic hotel de gheata.

Tariful pe noapte intr-un hotel de gheata porneste de la 600 euro.

De asemenea, romanii care isi doresc ceva deosebit si extravagant in vacanta de iarna pot opta pentru un Craciun sau revelion petrecut intr-unul din castelele din Franta sau Spania. Tariful pe noapte pentru o camera in Chateau Chenonceaux porneste de la 145 euro de persoana.

De asemenea, agentiile romanesti promoveaza iarna aceasta Laponia, destinatie care costa peste 1.600 euro.

Principalele agentii de turism care promoveaza destinatii exclusiviste in Romania sunt Marshall Turism, Prestige Tours, Happy Tour, Perfect Tours si Ultra Marine Travel.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 22:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter