LIFESTYLE

Imaginea lui Hitler, folosita pentru vanzarea de vinuri

15 august 2013, ora 11:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Vin-Hitler.jpg
Centrul Simon Wiesenthal, o organizatie pentru drepturile omului cu sediul in Los Angeles, a facut apel pentru interzicerea la nivel global a vinurilor produse de firma italiana Vini Lundardelli, ale carei oferte includ etichete cu imagini cu Adolf Hitler si diferite slogane naziste.

”Centrul Wiesenthal denunta marketingul acestor produse si solicita distribuitorilor de vin din Italia si din jurul lumii sa transmita singurul mesaj pe care proprietarul acestei firme l-ar putea intelege”, scrie organizatia pentru drepturile omului intr-un comunicat. ”[Alegeti] sa nu faceti afaceri cu cineva care foloseste criminalul nazist ca instrument ostentativ de marketing”.

Numita de la ”bolnava” si ”apologie pentru fascism” pana la ”un afront pentru intreaga umanitate”, comercializarea acestor vinuri a fost oprita de unii oficiali locali, care au promis sa le retraga din magazine, luand in considerare si optiunea de a confisca produsele.

Vinul ”Hitler” este ilegal in Germania, unde produsele cu imagini sau slogane din era nazismului sunt considerate ilegale, dar Lunardelli continua sa vanda vinul pe website-ul companiei, potrivit Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 16:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter