- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Investitie de 3 milioane de euro in cel mai mare spa din Bucuresti (FOTO)

09 Mar, 14:38 • valentin.ionescu
Dezvoltatorul ansamblului Orhideea Gardens a deschis, miercuri, in cadrul complexului, cel mai mare centru spa din Bucuresti, cu o investitie de 3 milioane de euro.
Investitie de 3 milioane de euro in cel mai mare spa din Bucuresti (FOTO)

De managementul Orhideea Health & Spa se va ocupa Eden Spa, unul dintre cei mai importanti operatori pe piata de profil din Romania.

In primul an de functionare, cifra de afaceri previzionata pentru Orhideea Spa este de 1 milion de euro, potrivit Lilianei Paraipan, director general al Eden Spa.

Pentru atingerea acestei cifre, reprezentantii companiei se bazeaza pe segementul coroprate, cat si pe locuitorii complexelor Orhideea Gardens si Arcom, carora le ofera abonamente preferentiale la serviciile centrului.

Deschiderea centrului de relaxare de 3.000 mp vine ca urmare a faptului ca piata de acest gen din tara nu este inca acoperita, deoarece nevoia de relaxare a romanilor este in continua crestere, a declarat pentru Dailybusiness, directorul general al Eden Spa.

Cele mai populare tratamente ale Orhideea Health & Spa sunt terapiile in cuplu, accesul la salina si hamamul.

Eden Spa este un operator cu o experienta de peste 5 ani pe piata spa din Romania. Alaturi de Orhideea Health&Spa, Eden Spa detine operarea centrelor The Spa Hilton Sibiu, Eden Spa Grand Hotel Continental si Eden Spa Primaverii Bucuresti.

Alte centre spa din capitala sunt Miko Beauty Center, Natura Spa, Magnolia Spa sau Sakura Center.