LIFESTYLE

Iulius Group va dezvolta un parc de 5 hectare in Palas Iasi, cu 5 mil. euro

02 aprilie 2009, ora 12:54, autor(i): Ileana Ionescu   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Palas2_small.jpggradina.jpg.jpg
Dezvoltatorul imobiliar Iulius Group va incepe constructia unui parc pe o suprafata de 5 hectare, in incinta complexului Palas Iasi, printr-o investitie de 5 milioane de euro, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii dezvoltatorului.
Lucrarile de constructie vor incepe in cateva zile, iar finalizarea este programata pentru anul 2010.

"Parcul va fi deschis pentru toata lumea si am decis realizarea lui deoarece conceptul complexului Palas Iasi, de mini-oras pietonal, prevedea si aceasta dezvoltare", au mai spus reprezentantii Iulius Group.

Royal Park, este conceput de Enea Garden Design, o companie elvetiana cunoscuta in domeniul arhitecturii peisagistice, avand birouri de proiectare in Zurich si Miami. Printre clientii Enea se numara printul Charles, printul Lichtensteinului, Tina Turner, George Harrison, hotelurile Sheraton.De asemenea, gradina va avea si un lac, cu o adancime pe alocuri de 2-5 metri.

"Lacul va fi principala atractie, fiind creat pentru a arata trecutul acestei zone. In Evul Mediu, aici se aflau gradina si lacul domnesc. In plus, va fi un adevarat rezervor care va ajuta la mentinerea vegetatiei bogate", a declarat Joachim Jorger, managerul proiectului Palas.

Proiectul Palas, cu o suprafata de 12 hectare, cuprinde o zona de office, un complex hotelier, o zona comerciala si una rezidentiala cu circa 600 de unitati locative, dar si o parcare subterana cu circa 3.000 de locuri. Investitia in intreg complexul Palas Iasi, care va fi finalizat in 2010, este de 250 milioane de euro.

Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, si mai detine in prezent alte 3 mall-uri in Iasi, Timisoara si Cluj. Compania are in desfasurare si ansambluri rezidentiale la Timisoara si Iasi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Gabi Petcu a spus:
04/04/2009 11:12
Neseriosi astia cu proiectul PALAS. Inainte de a dezvolta ei 5 ha de spatiu verde, in aceasta zona erau 10 ha de spartiu verde. DE CE MINTITI?
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 15 Noiembrie 2019, 00:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter