- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Magazin de praline in zona Victoriei, inchis pentru ca n-a putut renegocia chiria

08 Jan, 10:59 • elena.olteanu
Magazinul de praline Choco Fashion, amplasat in zona Victoriei, pe strada Ion Mincu, si-a suspendat temporar activitatea, pana in luna martie, pe fondul refuzului proprietarului spatiului inchiriat de a renegocia chiria, "care era una foarte mare", spun pentru DailyBusiness.ro reprezentantii magazinului.
Magazin de praline in zona Victoriei, inchis pentru ca n-a putut renegocia chiria

Magazinul s-a deschis in primavara anului trecut

, printr-o investitie de circa 30.000 de euro. In 2008, Choco Fashion a realizat venituri, din vanzarea de praline, de circa 200.000 de euro.

Choco Fashion este prezenta pe piata din 2006, iar 70% din clientii sai sunt corporate. Printre clienti se numara General Motors si Vodafone.

„Chiria din Ion Mincu era foarte mare si nu s-a putut renegocia cu proprietarul. Plateam pentru 20 si ceva de metri patrati circa 1.800 euro pe luna. Acum gasim spatii de 3 ori mai mari si la preturi de 3 ori mai mici”, a spus un reprezentant al Choco Fashion.

Momentan se analizeaza mai multe oferte de spatiu pentru relocarea magazinului, urmand ca pana in martie acesta sa se redeschida, conform estimarilor oficialilor magazinului.

Pana la anuntarea noului magazin, compania preia comenzile de praline telefonic.