LIFESTYLE, CARIERE

McDonald's majoreaza salariile angajatilor cu peste 10%. Nu si in Romania

02 aprilie 2015, ora 15:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mcdonalds.jpg
McDonald's va mari salariile angajatilor restaurantelor sale din SUA cu peste 10%, in contextul in care marile corporatii americane se confrunta cu presiuni in vederea implementarii unei astfel de masuri.

Majorarea se va aplica din iulie, de aceasta urmand sa beneficieze 90.000 de angajati ai companiei, dar nu si cei din cadrul restaurantelor in franciza, scrie CNBC

Francizatii opereaza insa aproape 90% din cele 14.350 de restaurante McDonald's din USA si isi stabilesc singuri salariile pentru angajati.

Decizia McDonald's de majorare a salariilor vine dupa ce si alte mari corporatii americane, precum Wal-Mart, Target, TJX si Gap au operat la randul lor mariri.

McDonald's a fost criticat cu privire la politica sa salarizare de catre angajati in ultimii ani. O angajata de la McDonald's declara in octombrie 2013 ca a fost arestata dupa ce i-a spus sefului companiei ca nu are destui bani ca sa cumpere pantofi sau mancare pentru copii."Imi vine foarte greu sa imi hranesc cei doi copii, ma zbat din greu pentru asta, zi de zi. Credeti ca este corect sa primesc numai 8,25 dolari pe ora, dupa 10 ani de munca la McDonald's?", a intrebat atunci angajata pe seful companiei.

Citeste si Restaurantele McDonald's Romania vor fi cumparate de un rus
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 23:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter