LIFESTYLE, MEDIA & MARKETING

McDonald's planuieste sa ajunga la 25 de cafenele McCafe pana la finalul anului

13 octombrie 2016, ora 09:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Daniel Boaje.jpg
McDonald’s plănuiește să extindă lanțul McCafé la 25 de cafenele până la finalul anului și lansează prima campanie de comunicare la nivel național, aferentă acestui brand. Cu o investiție de 7,5 milioane lei, McCafé este cel mai mare lanț de cafenele din România.

Anul acesta, McDonald’s a scris un nou capitol în povestea McCafé, prin deschiderea a 4 noi cafenele în București, în restaurantele din Morarilor, Rahova, Virtuții și Park Lake Plaza (primul McCafé deschis într-un centru comercial).

Lanțul de restaurante plănuiește să încheie 2016 cu două noi deschideri de cafenele în Brașov și Timișoara.

„McCafé, cel mai mare lanț de cafenele din România, ne diferențiază de șase ani pe piața restaurantelor cu servire rapidă. Astăzi, lanțul McCafé reprezintă 6% din business-ul McDonald’s în România. În plus, anul acesta plănuim să extindem lanțul la 25 de cafenele, prin deschiderea a două noi unități în Brașov și Timișoara”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.Primul McCafé a fost deschis în România pe 6 decembrie 2010, iar în prezent, lanțul numără 23 de cafenele, dintre care 15 în București și alte 8 în cele mai importante orașe din țară.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 01:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter