- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Ozzy Ozbourne, tango cu Razvan Mazilu si muzica la Palatele Brancovenesti, meniu de weekend in Bucuresti

02 Oct, 10:13 • Redactia DailyBusiness
Acorduri metal, atmosfera medievala sau romantism argentinian? Ce alegeti pentru a alunga plictiseala si a evita un weekend in casa? DailyBusiness.ro va propune cateva optiuni de petrecere a sfarsitului de saptamana in iuresul Capitalei.
Ozzy Ozbourne, tango cu Razvan Mazilu si muzica la Palatele Brancovenesti, meniu de weekend in Bucuresti

Capitala intra in a doua luna de toamna in acorduri heavy-metal. Ozzy Osbourne, unul din veteranii rock-ului mondial concerteaza sambata pentru prima data in Romania, in Capitala, la Zone Arena. Concertul face parte din turneul mondial, de promovare a noului sau album, „Scream”, lansat pe 15 iunie.

Daca preferati ceva mai linistit, ii puteti urmari tot astazi, timp de 60 de minute pe Razvan Mazilu si Monica Petrica dansand „Un tango mas” la Sala Studio a teatrului Odeon, incepand cu ora 19.00.

Pentru cei care vor sa-si petreaca weekendul alaturi de cei mici, astazi ia startul si Festivalul de International de Teatru pentru Copii. Teatrul Ion Creanga din Bucuresti organizeaza in perioada 2-9 octombrie 2010 cea de a sasea editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1000, un milion de povesti”.Artistii teatrului vor pune in scena povestile Albei ca Zapada, Aladin sau Alice in tara oglinzilor.

Duminica, Palatele Brancovenesti vor fi invaluite de muzica lui Chopin si Schumann. Pianista Luiza Borac va concerta incepand cu ora 17,00, in Sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia. Intrarea este libera.

Si artistii Remus Manoleanu si Rudy Fatyol vor sustine un recital clasic, de vioara si pian, duminica, incepand cu ora 19,00, la Ateneu.