LIFESTYLE

Parazit, filmul care a scris istorie la Oscar, se vede pe marele ecran in cinematografele Cinema City

11 februarie 2020, ora 11:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
parasite.jpg
„Parazit", filmul care a scris istorie la Oscar, se vede pe marele ecran în cinematografele Cinema City din toată țară, alături de cele mai premiate filme, până pe 16 februarie.
Cu 6 nominalizări dintre care 4 au fost câștigătoare, filmul face istorie devenind prima producție într-o limbă străină care ia premiul pentru Cel mai bun film, în același timp obținând și premiul pentru Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu original și Cel mai bun film internațional. 

Alături de producția sud-coreeană, cinefilii se pot bucura de o săptămână specială la cinema și cu alte producții care au fost nominalizate și premiate de industria cinematografică.
Ai ultima șansă să vezi în cinema producțiile:
  • Joker” 
Cu 11 nominalizări, filmul i-a adus premiul Oscar pentru Cel mai bun actor principal lui Joaquin Phoenix în rolul lui Joker (acesta fiind și primul Oscar câștigat în cariera actorului). Filmul a fost premiat și pentru Coloană sonoră originală.
  • A fost odată la...Hollywood”
Cu 10 nominalizări și titlul de favorit pentru titlul de Cel mai bun film, filmul-omagiu adus Hollywood-ului a obținut premiul Oscar pentru două categorii, Scenografie și Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru Brad Pitt (fiind și primul Oscar din cariera lui).
Din aceeași promoție fac parte și cele mai noi titluri nominalizate, precum:
  • Fiicele domnului March”
Cu 6 nominalizări, filmul a obținut Oscarul pentru Cele mai bune costume (Jaqueline Durran).
  • Bombshell: Scandalul”
Cu 3 nominalizări, filmul a fost premiat pentru Machiaj și Coafură.
  • La cuțite”
Cu o nominalizare pentru categoria Scenariu Original, filmul are o poveste captivantă și plină de umor, dar și distribuție de top (Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford, Ana de Armas).Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 26 Mai 2022, 08:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter