LIFESTYLE

Prima bicicleta electrica romaneasca de tip chopper, fabricata la Piatra Neamt

12 martie 2018, ora 08:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bizz Chopper 5.jpg
Transportul electric este un domeniu in continua crestere, iar Romania se aliniaza, incet, incet, la tendintele internationale. Vorbim nu doar despre adoptarea mijloacelor de transport electrice pentru deplasare, dar si despre productia acestor mijloace in tara. In perioada 9-11 martie 2018, la Salonul Bicicletei din Bucuresti, BizzBikes a prezentat prima bicicleta electrica romaneasca de tip Chopper.

BizzOnWheels este una dintre primele companii producatoare de biciclete electrice din Romania. Dupa modelele de biciclete prezentate la saloanele de specialitate, BizzOnWheels adauga un nou produs in portofoliul brandului BizzBikes. Este vorba despre o bicicleta exclusivista, Bizz Chopper.

Bizz Chopper inglobeaza designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia moderna a bicicletelor electrice, avand un motor pe roata din spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W incorporata in rezervorul bicicletei si un display LCD cu super contrast, ce afiseaza toate informatiile necesare chiar si in bataia soarelui.

Farul cromat supradimensionat reprezinta una dintre piesele de rezistenta ale bicicletei Bizz Chopper impreuna cu furca “Double Down” de 640 mm, coarnele “Z” si cadrul din otel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% in atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamt.„Bizz Chopper prezinta jante cu pereti dubli din aluminium. Cele 108 spite din inox, pentru fiecare roata, si cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual", mentioneaza Ovidiu Teofanescu, Manager BizzOnWheels.

Franele Tektro hidraulice ale Bizz Chopper garanteaza oprirea eficienta la franare, iar schimbatorul Shimano cu 6 viteze, actionat de o maneta “custom made” integrata in rezervorul bicicletei, asigura o senzatie unica.

Viteza maxima este de 25Km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu actionare instanta te ajuta sa pedalezi fara efort chiar si la deal, avand o autonomie de 60 km. Optional, se poate adauga si o acceleratie manuala la deget.

„Bizz Chooper poate fi achizitionata cu 12.000 lei„ continua Ovidiu Teofanescu, Manager Bizz On Wheels.

Bizze Bikes este o companie romaneasca din Piatra Neamt, specializata in productia de biciclete electrice, ai carei asociati sunt Ovidiu Teofanescu, fondator al BizzOnWheels, leader mondial in domeniul productiei de remorci de bicicleta publicitare si remorci tip fast food, si Marius Ghinet, inginer cu experienta, specializat in constructia vehiculelor usoare de zbor, cat si a numeroase alte proiecte ingenioase.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 06:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter