LIFESTYLE

Revelion in vila lui Ceausescu

12 decembrie 2012, ora 15:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vila23snagov.JPG
Vila 23-Snagov reintra, din decembrie, in circuitul public. CoolBuy Club a incheiat recent un parteneriat cu aceasta, in urma caruia membrii sai pot petrece un revelion la celebra locatie, considerata un simbol al luxului si al exclusivismului si inainte de 1989.

Situat pe malul lacului Snagov, complexul hotelier de 4 stele Vila 23 include un restaurant de sticla cu o capacitate de 200 de locuri, trei sali pentru conferinte si 150 de camere.

CoolBuy Club este un proiect al CoolBuy, companie infiintata in 2010.

Fondatorii afacerii CoolBuy - site de reduceri colective - Laura Irina si Andrei Duica, au lansat in noiembrie un nou proiect, CoolBuy Club - un club privat, exclusivist, ai carui membri beneficiaza de servicii premium incluse si privilegii in reteaua de peste 100 de parteneri, printre care se numara Vila 23-Snagov, Audi, Midocar, Wu Xing, Muzeul Antipa, Gloria Jeans, Flanco, Chicco, Muzeul National Peles, Hotel Intercontinental, Sofa Restaurant & Bistro, Trattoria Verdi, Grand Hotel Continental, Domo, si alte restaurante, hoteluri si magazine.

Laura Irina, managing partner, are experienta de peste zece ani in IT, in cadrul unor companii precum Softwin, Bitdefender si Oracle.

Andrei Duica, partener si director de vanzari, are peste noua ani experienta in vanzari si marketing, ultima pozitie ocupata fiind de director vanzari Audi la Porsche Inter Auto Romania.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 14:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter