LIFESTYLE

Scandari impotriva proiectului Rosia Montana la parada de la Alba Iulia

01 decembrie 2012, ora 14:16   | 26 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
protest parada.jpg
Aproximativ 2.000 de persoane participa, sambata, la Alba Iulia, la manifestarile de Ziua Nationala, intre care si sute de tineri, unii care au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania, iar altii impotriva proiectului de la Rosia Montana si pentru salvarea mineritului din Apuseni.

La evenimentele din fata statuii lui Mihai Viteazul numarul participantilor a fost de aproximativ 2.000, intre care sute de tineri, unii care au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania, iar altii impotriva proiectului de la Rosia Montana, dar si pentru salvarea mineritului din Apuseni.

Primii dintre tineri, in special studenti romani si basarabeni, au scandat lozinci precum "Traiasca, traiasca si infloreasca, Ardealul, Moldova si Tara Romaneasca", "Basarabia e Romania", "Romania, nu uita, Basarabia e a ta" si "O dorinta singura - Romania libera" si au pancarte cu tricolorul Romaniei si mesajul "Basarabia e Romania", scrie Mediafax.

Cel de-al doilea grup de tineri, printre care si cativa localnici din Rosia Montana, au afisat pancarte cu mesajele "Salvati Rosia Montana", "Vrem proiecte durabile, nu acceptam poluare", "Indiferenta ucide. Spuneti Nu cianurii. Pastrati Apusenii curati si bogati" si "Aurul Apusenilor nu e al Cotrocenilor".

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Elena a spus:
01/12/2012 16:29
Opozantii ar putea invata sa respecte macar aceasta sarbatoare ca in rest am vazut ca isi fac aparitia la orice eveniment, doar doar apar in media
 
Corin a spus:
01/12/2012 18:13
Parerea mea e ca acesti oameni se plictisesc foarte tare acasa. Daca tot fac asemenea manifestatii, ar putea macar sa se intereseze despre proiect si de ce nu va fi epriculos pt noi si mai ales pt rosieni.
 
Alin a spus:
01/12/2012 21:20
Daca si rmgc nu e proiect durabil, nu stiu care e. Autostrada soarelui? :)) in fine
 
Catalin a spus:
01/12/2012 21:21
poluarea aia e doar un motiv invocat de ei, nu trebuie sa fie neaparat si adevarat.
 
cleo a spus:
02/12/2012 08:23
Buna dimineata, postaci! nici de ziua Romaniei nu aveti liber? Am o singura sugestie pentru redactie, ref. la primul paragraf: domnilor, preluati materialele fara sa le cititi! nimeni nu a scandat pentru salvarea mineritului, asta e treaba celor care au postat pana acum si e platita din bani grei. Ce ati vazut la Alba a fost o actiune civica, cetateneasca, nu orchestrata.
 
Pagini: 123456
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter