LIFESTYLE, NEW MEDIA

Shaorma, cea mai comandată mâncare în timpul nopții, în Capitală

10 octombrie 2016, ora 16:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
shorma_foodpanda.jpg
Bucureștenii nu renunță la shaorma nici în timpul nopții. Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, acest sortiment culinar este cel mai căutat în Capitală, chiar și după ora 23:00. Comenzile se fac cu precădere din centrul orașului, iar valoarea bonului mediu este similară cu cea din timpul zilei, respectiv circa 60 lei.

Conform datelor foodpanda, numărul bucureștenilor care comandă mâncare de pe Internet în timpul nopții crește constant.

Cele mai multe comenzi se fac în special vinerea și sâmbăta, între orele 1:00 – 2:30, de pe smartphone-uri și tablete. Astfel, dispozitivele mobile cu sistem iOS au o pondere de 42% dintre comenzi, cele cu Android cumulează 20% din total, iar restul este generat de desktop-uri.

”După rezultatele înregistrate la jumătatea lunii august, când am introdus la nivel de test livrările în timpul nopții, în Capitală, am decis să derulăm în continuare această campanie. De atunci, am observat că tot mai mulți bucureșteni s-au obișnuit cu programul prelungit de livrări, valabil în zilele de joi, vineri și sâmbătă, de la ora 10.00, până la ora 4.00 dimineața, în ziua următoare. Vom continua să analizăm potențialul livrărilor în timpul nopții și în alte orașe cu arii mari de acoperire pentru foodpanda România, următorul pe lista noastră pentru acest obiectiv fiind Timișoara”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.Potrivit acestuia, în prima lună de la implementarea programului de noapte, numărul comenzilor a depășit cu peste 2% estimările de dinaintea campaniei, iar ponderea crește de la o săptămână la alta. Cele mai multe livrări se fac în centrul Capitalei, la o distanță maximă de 3 km de Piața Unirii.

În ceea ce privește bonul mediu din timpul nopții, valoarea acestuia este similară cu cea înregistrată în timpul zilei, respectiv 63 de lei, o treime dintre clienți plătind online direct din aplicația mobilă. În schimb, cele mai mari comenzi făcute până acum în București după ora 23:00 au fost cuprinse între 115 lei și 123 lei și au inclus, cu precădere, shaorma.

Printre restaurantele listate pe platformă care au bucătăria deschisă și după miezul nopții se numără St. Patrick, din Centrul Vechi, Berăria Germană și Le Boutique food concept store, pentru care se livrează până la ora 2:00, Bellini Tineretului și Belviso, care onorează comenzile primite până la ora 24:00, și The BackYard, care în zilele de joi spre vineri asigură mâncarea până la ora 24:00, iar sâmbăta și duminica până la ora 2:00.

Restaurantele pentru care se livrează mâncare până la ora 4.00 dimineața sunt Nargila, Dristor Doner din zona Budapesta, Divan de la Piața Romană, Mr. Purceluș și Famous Pizza.

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzău.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 05:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter