- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Sting revine la Bucuresti pe 31 iulie. Cat costa biletele

20 Feb, 11:54 • Redactia DailyBusiness
Cantaretul britanic Sting revine in Romania, in cadrul turneului sau "Back To Bass", urmand sa sustina un concert la complexul Romexpo din Bucuresti pe 31 iulie, informeaza organizatorii.
Sting revine la Bucuresti pe 31 iulie. Cat costa biletele

Turneul debuteaza in luna mai, in America de Nord, iar in iulie ajunge in Europa, cu spectacole programate, printre altele, in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: tribuna (pe scaune) – 479,25 de lei, golden circle (promo) – 272,64 de lei, silver circle (promo) – 204,48 de lei,acces general (promo) – 144,84 de lei. Promotia este valabila pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: golden circle – 340,8 lei, silver circle – 255,6 lei, acces general – 181,05 lei.

Biletele se gasesc la vanzare in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe eventim.ro, potrivit Mediafax.

Sting, pe numele sau real Gordon Matthew Thomas Sumner, s-a nascut pe 2 octombrie 1951. A debutat ca si solist si basist al trupei de muzica rock The Police. In intreaga sa cariera, Sting a primit saisprezece premii Grammy incepand cu anul 1981, atunci cand a primit un Grammy pentru Best Rock Instrumental Performance si o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun cantec. A fost inclus atat in Rock and Roll Hall of Fame cat si in Songwriters Hall of Fame, conform funclub.ro.