- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

TinaR a investit 100.000 euro in cel de-al 10-lea magazin din Capitala

26 Sep, 12:41 • Redactia DailyBusiness
Reteaua de magazine de articole vestimentare TinaR a deschis saptamana aceasta al 10-lea magazin din Bucuresti si al 15-lea din tara, in complexul Vitantis Shopping Center din Capitala, printr-o investitie de 100.000 de euro, au anuntat reprezentantii companiei.
TinaR a investit 100.000 euro in cel de-al 10-lea magazin din Capitala

In acest an, TinaR a inaugurat 3 noi magazine, unul in Brasov si doua in Bucuresti, in centrele comerciale Baneasa Shopping City si Vitantis Shopping Center.

Odata cu deschiderea noului magazin si lansarea colectiei de toamna-iarna, a fost redefinit si conceptul de amenajare a spatiilor la interior. Ideea noilor vitrine consta in reprezentarea spatiului virtual printr-o schita, pentru a completa vestimentatiile expuse in vitrina.

„Moda mizeaza intotdeauna pe un spatiu clar de desfasurare, fie acesta catwalk-ul (podium de prezentare – n.r.), strada sau chiar vitrina unui magazin. De fiecare data, insa simbioza intre obiectul vestimentar si spatial ce-i este destinat creeaza noi povesti”, a declarat Melania Tucureanu, designer TinaR.

In ceea ce priveste colectia de toamna-iarna, noul sezon aduce in atentie o serie de tesaturi clasice, precum angora, pielea intoarsa si catifeaua.