- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Traditii japoneze, dansuri indiene sau reclame de tranzitie – octombrie liber, in Bucuresti

16 Oct, 00:01 • andra.gheorghe
Cine vrea sa iasa din casa in weekend are de unde alege. La Muzeul Taranului puteti "gusta" o bucatica din traditiile japoneze, Institutul Cultural are intrare libera pentru reclame cu iz de tranzitie, iar Sala Rapsodia va trepida in ritm indian.
Traditii japoneze, dansuri indiene sau reclame de tranzitie - octombrie liber, in Bucuresti

Intre 16 si 17 octombrie, de dimineata pana seara (11.00 – 18.40), Muzeul Taranului Roman imbraca straie asiatice, cu evenimentul cultural Traditii japoneze la Muzeul Taranului.

Vernisajul Reclama in tranzitie. Intre timid si provocator, inaugurat pe 12 octombrie, continua si in weekend, la Institutul Cultural Roman. Intrarea este libera, incepand cu ora 10.00, pana la 20.00

Vernisajul ilustreaza evolutia publicitatii romanesti in primii zece ani de dupa revolutie.

Sambata, la Sala Rapsodia, se danseaza pe ritmuri indiene. Incepand cu ora 19.00 incepe gala extraordinara de muzica si dans indian Namaste India, in cadrul Festivalului Culturii Indiene.

Pentru un final de duminica linistit, va recomandam un concert de jazz sustinut de Nicolas Simion la Art Jzz Club, incepand cu ora 21.00

Daca preferati sa va incheiati weekendul cu zambetul pe buze, la Teatrul Caragiale se joaca o comedie spumoasa, Camerista, incepand cu ora 19.00.