LIFESTYLE

Tucano Coffee a deschis cafenea in Iulius Mall Iasi

08 ianuarie 2019, ora 13:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
01.JPG
Recent, în Iulius Mall Iași s-a deschis prima cafenea din regiune a brandului internațional Tucano Coffee.

La parterul Iulius Mall Iași, în proximitatea intrării principale, s-a inaugurat, de curând, prima locație din regiune a lanțului internațional Tucano Coffee. 

Cu o suprafață de aproximativ 260 mp, în care este inclusă și o terasă fucțională în sezonul cald, cafeneaua propune o atmosferă prietenoasă și relaxantă, unde pot fi savurate specialități aromate pe bază de cafea și nu numai. 

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care numără 19 coffee shop-uriîn șapte ţări. Prima locaţie a fost deschisă în 2011, în Republica Moldova.În 2014, a fost inaugurat la Bucureşti primul cofee shop din România şi, în acelaşi an, unul în Emiratele Arabe Unite. În prezent, Tucano Coffee deţine zece unităţi în ţara noastră

Tucano Coffee promovează cultura cafelei Specialty Arabica. Cafeaua este preparată din boabe prăjite în fabrici proprii, pentru a-şi păstra aromele și prospeţimea. De asemenea, brandul dezvoltă metodele alternative de preparare a cafelei.

Pe lângă aceasta, specialităţile de bază ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate în laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. În meniu se regăsesc peste 30 de reţete unice, marcă proprie, alături de o varietate de tarte săratewrap-uribagels şi alte delicii

Iulius Mall Iaşi a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureştiului şi al doilea din ţară. Destinaţia de shopping care a dat startul unui nou stil de viaţă include 200 de magazine ale unor renumite branduri internaţionale, cinematograf multiplex Cinema City, o zonă de food court, supermarket Carrefour Market, restaurante, cafenele, cofetării, club de bowling şi biliard, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 15:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter