LIFESTYLE

Un nou restaurant Stradale va fi deschis în Oregon Park

25 octombrie 2016, ora 09:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
imagine_Oregon Park.jpg
Cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust în București, Oregon Park, anunță deschiderea "Stradale". Restaurantul are o suprafață de 500 mp și va fi inaugurat la începutul lunii noiembrie.

Conceptul restaurantului este “street food” și a fost creat de Chef Foa. Acesta este cel de-al cincilea restaurant Stradale din București și va fi accesibil atât chiriașilor din Oregon Park, cât și publicului larg din cea mai mare zona de business a Bucureștiului.

Stradale va fi amenajat în clădirea A, prima unitate din complexul Oregon Park, ce a fost finalizată anul acesta, în luna septembrie. Clădirea dispune de o suprafață de 21.000 mp deasupra solului și include parterul și șase etaje ocupate de compania americană Oracle, ce continuă să se extindă în zona Floreasca.

Oregon Park este situat pe Șoseaua Pipera, în partea de nord a Bucureștiului, și va include trei clădiri de birouri ce vor ocupa o suprafață totală de 72.000 mp. Clădirea A a fost închiriată în totalitate de compania Oracle. Clădirea B are ca termen de finalizare luna octombrie și va avea 24.000 mp, din care 5.000 sunt deja închiriați.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Ianuarie 2020, 16:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter