LIFESTYLE

Vampirii ataca: "Saga Amurg: Zori de zi", incasari de 139,5 mil. $ in box-office-ul american (VIDEO)

21 noiembrie 2011, ora 10:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
POZA.jpg
Prima parte a celui de-al patrulea film din franciza "Twilight/Amurg", "Breaking Dawn/Zori de zi", a inregistrat in weekend-ul de premiera circa 139,5 milioane de dolari in Statele Unite, ocupand locul cinci in topul celor mai mari premiere din istoria box-office-ului american, dar plasandu-se sub nivelul filmului "New Moon/Luna noua", al doilea din celebra serie cu vampiri.

Potrivit Hollywood Reporter, "Luna noua" a inregistrat incasari de 142,8 milioane de dolari in primul sau weekend in box-office-ul american, in urma cu doi ani.

In acelasi timp, noua productie a celor de la Summit Entertainment's,"Zori de zi I"a raportat incasari de 144 milioane de dolari in box-office-ul international, peste "Luna noua" care la vremea premierei a adus doar 132,5 milioane de dolari la nivel international.
DailyBusiness Video: "Saga Amurg: Zori de zi I"

Al treilea film din franciza, "Eclipsa", a inregistrat 157 milioane de dolari in box-office-ul american in primele cinci zile de la premiera din 30 iunie 2010.

Totodata, filmul de animatie "Happy Feet 2" a raportat incasari de 22 milioane de dolari in box-office-ul american de weekend, clasandu-se pe locul doi. Si in acest caz, continuarea s-a dovedit mai slaba decat filmul/filmele initial/e: "Happy Feet 1" a inregistrat incasari de 41,5 milioane de dolari in primul sau weekend.Pe locul trei in box-office-ul american de weekend s-a clasat filmul "Nemuritorii: Razboiul Zeilor 3D", liderul de saptamana trecuta, cu incasari de 12,3 milioane de dolari, urmat de comedia "Jack and Jill" cu 12 milioane de dolari.

Locul cinci a fost reclamat de "Puss in Boots/Motanul Incaltat" cu 10,7 milioane de dolari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 27 Iulie 2021, 07:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter