- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

2activePR comunica pentru lantul de restaurante Wienerwald

07 Mar, 14:56 • Redactia DailyBusiness
Agentia 2activePR asigura servicii de relatii publice pentrul lantul de restaurante Wienerwald, care va intra pe piata din Romania in aceasta primavara, cu o investitie initiala de 3 milioane de euro.
2activePR comunica pentru lantul de restaurante Wienerwald

Strategia de comunicare va consta in activitati clasice de PR, dar si evenimente speciale, concursuri, promotii si social media.

Wienerwald comercializeaza, in principal, produse din carne de pui.

In urmatorii trei ani, Wienerwald va deschide 35 de restaurante in tara, in regim propriu sau prin sistem de franciza. Compania va angaja peste 600 de persoane.

Wienerwald detine 34 de restaurante in Germania si 33 de restaurante in Turcia. Cifra de afaceri inregistrata de Wienerwald in 2010 a fost de 25 milioane de euro in Germania si 18 milioane de euro in Turcia.

2activePR s-a lansat pe piata locala de PR in anul 2000. Agentia ofera servicii complete de consultanta in comunicare corporate si de marketing, management de criza, campanii de informare si educare, platforme si proiecte CSR, servicii de event management si marketing.

Portofoliul de clienti ai 2activePR include urmatoarele companii si branduri: Adesgo, Adidas, Adobe, Albalact, Anchor Grup, Bristol Myers-Squibb, British Airways, Coty, Delta Air Lines, GlaxoSmithKline Consumer HealthCare, Holcim, Huennebeck, InCity, Ingrid Vlasov, Labormed, Lockheed Martin Aeronautics, McGraw-Hill Education, Perdon Ricard, Philips, Procter&Gamble, Residance Hotels, Romstal, Synevo, Timisoreana, Ursus si Villeroy&Boch.