MEDIA & MARKETING

40 de trofee la gala Effie 2014. Cele mai premiate agentii

19 iunie 2014, ora 16:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: effie.org
foto: effie.org
Patruzeci de trofee au fost acordate la Gala anuala Effie Romania, care a avut loc pe 16 iunie, la Ateneul Roman din Bucuresti. Au fost acordate 11 trofee de aur, 15 de argint, 13 de bronz si un premiu Grand Effie.

McCann Erickson Romania si Vodafone au castigat Grand Effie pentru "Ghita Ciobanul". De asemenea,McCann Erickson Romania a plecat acasa cu alte 5 victorii, inclusiv 3 Effies de aur pentru campaniile "Joaca-te cu inspiratia" - Mega Image, "Bucuresti nu Budapesta" - Rom si" Ghita Ciobanul" - Vodafone.

Graffiti BBDO a castigat 7 trofee, 2 dintre ele de aur, pentru campaniile"Ursus Cooler Launch" - Ursus Breweries si "O sansa pentru viata" - React.

Campania "Why don't you come over", creata de GMP Advertising si Webstyler pentru Gandul, a castigat 2 Effies de aur.In categoria Servicii Financiare, Leo Burnett si Target au castigat aurul pentru "BRD Team Spirit Campaign".

Lowe & Partners a castigat aurul pentru campania derulata pentru tocmai.ro, "Varu 'te rezolva".

Si agentia Propaganda a castigat un Effie pentru campania derulata pentru Napolact. Publicis Bucuresti a castigat un trofeu de aur pentru campania Pegas.

Mindsharea castigat Silver si Bronze la Romanian Effie Awards 2014 pentru campaniile Dero si Coccolino, dezvoltate impreuna cu Unilever.

Citeste aici lista completa a agentiilor nominalizate si castigatoare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 24 Octombrie 2021, 20:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter