- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adevarul Holding: Rodipet incearca sa distraga atentia de la datoriile uriase pe care le are

09 Jul, 18:54 • Redactia DailyBusiness
Adevarul Holding sustine ca singurul motiv pentru care a intrerupt livrarea publicatiilor grupului prin intermediul Rodipet este datoria de 1,2 mil. euro, raspunzand astfel acuzatiilor venite din partea difuzorului de presa, potrivit carora gestul Adevarul este justificat de refuzul de a le vinde actiuni sub pretul pietii.
Adevarul Holding: Rodipet incearca sa distraga atentia de la datoriile uriase pe care le are

„In fapt, Rodipet incearca deturnarea atentiei de la adevaratele probleme cu care se confrunta acest distribuitor de presa, al carui management a reusit in ultimii ani performanta de a inregistra datorii uriase fata de majoritatea editorilor cu care colaboreaza”, se arata intr-un comunicat de presa al trustului.

Pe de alta parte, grupul de presa respinge si acuzatia conducerii Rodipet conform careia contractele comerciale bilaterale ar fi fost „aranjate” de fosti angajati de-ai sai in favoarea Adevarul Holding si reaminteste ca pe aceste acte se regaseste inclusiv semnatura actualului director general al grupului Rodipet, Florin Lungoci.

Si divizia de publishing a Mediapro a incetat colaborarea cu Rodipet, astfel ca din 9 iulie, publicatiile Ziarul Finanaciar, Business Magazin ProSport, Gandul, Pro TV Magazin, Ce se intampla doctore?, The One, Time Out, Pro Motor nu vor mai putea fi gasite la chioscurile din reteaua Rodipet.

Update: Motivul pentru care Publimedia a renuntat la distribuirea publicatiilor sale prin intermediul Rodipet este datoria de cateva „sute de mii de euro” pe care difuzorul o are fata de publisher, potrivit unor declaratii pe care directorul publishing Publimedia, Cosmina Noaghea, le-a facut pentru paginademedia.ro.