- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adrian Mirsanu paraseste pozitia de redactor-sef al Business Standard

23 Jul, 17:20 • mihaela.tudorancea
Adrian Mirsanu paraseste pozitia de redactor-sef al publicatiei de afaceri Business Standard, parte a trustului Realitatea-Catavencu, momentan nefiind facute publice mai multe detalii cu privire la inlocuitorul sau.
Adrian Mirsanu paraseste pozitia de redactor-sef al Business Standard

„Deocamdata ma duc in vacanta. Mai multe detalii cu privire la plecarea mea va pot da cei din cadrul Realitatea-Catavencu”, a declarat Adrian Mirsanu.

Contactata de DailyBusiness.ro Andreea Rosca, director divizia de publicatii de business a Realitatea-Catavencu, a declarat ca plecarea redactorului-sef a fost stabilita de comun acord. „Nu se stie inca cine va ocupa pozitia de redactor-sef. Probabil vom anunta acest lucru saptamana viitoare”, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Andreea Rosca.

In ultima saptamina si-au anuntat plecarea alti 5 redactori de la Business Standard.

Trustul Realitatea – Catavencu si-a anuntat recent angajatii ca va recurge la scaderea fondurilor de salarii, ca masura anti-criza, pe fondul scaderii incasarilor din publicitate.

Cele mai mari scaderi au fost insa pentru top si middle management, unde procentul de reducere a ajuns pana la 50%.

Pierderile totale pe care le va raporta trustul Realitatea-Catavencu la finalul lui 2009 vor fi de 19 mil. euro, a declarat anterior Sorin Ovidiu Vantu, patronul grupului, mai mici cu 6 mil. fata de estimarile initiale ale omului de afaceri.