MEDIA & MARKETING

Adrian Sarbu isi mai baga o companie in insolventa

26 ianuarie 2015, ora 15:30, autor(i): DailyBusiness.ro 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sarbu1.jpg
Alerria Management Company, companie despre care presa a relatat ca este detinuta de omul de afaceri Adrian Sarbu, si-a cerut insolventa.

Cererea a fost depusa pe 22 ianuarie la Tribunalul Bucuresti, urmand ca instanta sa se pronunte asupra acesteia pe 29 ianuarie. 

In 2013, conform celor mai recente date publice de la Ministerul Finantelor Publice, Alerria Management raporta afaceri de circa 6 milioane de lei, pierderi de peste 5 ori mai mari si datorii de peste 10 ori mai mari.

Alerria Management Company este de asemenea principalul actionar al Mediafax Group. Anul trecut, grupul de presa detinut de Adrian Sarbu, Mediafax Group, si-a cerut insolventa printr-o cerere inregistrata pe 27 noiembrie la Tribunalul Bucuresti.

Pe 16 decembrie, instanta i-a admis cererea si a desemnat ca admistrator judiciar provizoriu pe KPMG Restructuring SPRL.

Mediafax Group reuneste operatiunile de presa scrisa, online si agentie de presa controlate in Romania de Adrian Sarbu, fostul sef de la Pro TV: Gandul.info, agentia Mediafax, Ziarul Financiar, Business Magazin etc. Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, in 2013 Mediafax Group a inregistrat o cifra de afaceri neta de 17,5 milioane de euro, pierderi de 2,6 milioane de euro, datorii de 15,4 milioane euro, compania avand un numar mediu de 263 de angajati.    In septembrie, pe fondul amplificarii tensiunilor intre premierul Ponta si proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, clientii Mediafax au primit instiintari de la ANAF prin care erau anuntati de "infiintarea popririi asiguratorii", masura luata din cauza datoriilor de 21 de milioane de lei acumulate de aceasta companie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 11 August 2020, 09:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter