MEDIA & MARKETING

Adrian Sarbu: Ponta confunda media cu Disneyland-ul propagandei

10 iunie 2014, ora 18:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sarbu.jpg
Adrian Sarbu (foto) reactioneaza dupa ce Victor Ponta a afirmat, intr-un interviu la Romania TV, ca ar fi avut o intalnire cu Adrian Sarbu, in care omul de afaceri i-a propus lui Ponta sa-l faca presedinte.

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, intr-un interviu difuzat de postul de televiziune Romania TV din biroul sau de la Palatul Victoria, ca are “o mica neintelegere deja de lunga durata” cu Adrian Sarbu, pornind de la o discutie avuta cu acesta. „Dansul mi-a zis ca el i-a facut pe toti presedinti si daca vreau sa ma faca si pe mine. Si i-am spus ca nu, multumesc, as prefera sa-si plateasca taxele. Si de atunci suntem in relatii foarte reci”, a spus Ponta.

„M-am intalnit de multe ori cu domnul Ponta, si nu la cererea mea. Afirmatia facuta in interviul servit de Romania TV este o pura fantezie personala. Cariera politica a domniei sale nu a fost si nu este obiectul activitatilor mele. Nu am neintelegeri si nimic de tranzactionat cu Victor Ponta si nici cu camarila sa, deranjati pana la obsesie de existenta Gandul si Mediafax. Victor Ponta nu este nici primul si nici ultimul politician roman care, odata ajuns la putere, confunda media cu Disneyland-ul propagandei”, a spus Adrian Sarbu, citat de Mediafax
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 01:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter