- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia Spin va gestiona comunicarea dezvoltatorului imobiliar Omilos

16 Jun, 14:59 • Redactia DailyBusiness
Agentia de PR Spin Communications va gestiona timp de un an, cu posibilitate de prelungire, contul de comunicare al dezvoltatorului imobiliar Omilos Group, a declarat pentru DailyBusiness Ruxandra Florea, country manager Spin Communications.
Agentia Spin va gestiona comunicarea dezvoltatorului imobiliar Omilos

Omilos a incredintat gestionarea PR-ului companiei fara organizarea unei licitatii.

Spin Comunications se va ocupa de gestionarea comunicarii corporate si de brand a complexelor comerciale Era Shopping Park Iasi si Era Shopping Park Oradea.

Agentia va implementa strategia de relatii publice propusa pentru un an, asigurand servicii de reputation management, gestionarea situatiilor de criza, planning & event management, CSR, media operations.

Omilos Group, companie specializata in achizitia de terenuri, planificare, investitii si management de proiect, cu birouri in Romania si Marea Britanie, asigura managementul Ermes Holding si Omilos Oradea.

Omilos Group planuieste pentru urmatorii 2 ani investitii de peste 300 milioane de euro in proiecte imobiliare aflate in orasele din Romania, cu peste 150 000 locuitori.

Spin Communications Romania este o agentie de PR full-service, parte a retelei internationale cu acelasi nume, fondata la Atena, in 2003. Serviciile oferite pe piata romaneasca includ consultanta in comunicare corporate si consumer PR.