- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agricola Bacau s-a intors la Rogalski-Grigoriu PR

26 Feb, 11:32 • Redactia DailyBusiness
Agricola Bacau, jucator din industria carnii de pui, a ales agentia de relatii publice Rogalski-Grigoriu pentru gestionarea contului de PR al companiei, in urma unei licitatii la care au fost invitate 3 agentii. Contractul se va derula pe o perioada de 2 ani, au anuntat oficialii agentiei, care a mai gestionat PR-ul Agriloca in 2005-2007.
Agricola Bacau s-a intors la Rogalski-Grigoriu PR

In 2009, Agricola Bacau a colaborat cu GMP PR pentru comunicarea campaniei publicitare „Puiul familist”, proiect dezvoltat de Agricola alaturi de GMP Advertising.

Rogalski va acoperi pentru Agricola Bacau toata gama de servicii specializate de PR – consultanta strategica si de comunicare de criza, precum si servicii de media relations si online PR, atat pentru comunicarea corporate, cat si pentru comunicarea de produse, pentru toate brandurile aflate in portofoliul Agricola Bacau, respectiv: carne de pasare, produse pre-gatite – Sav’Or, produse preparate fierte si afumate, salamuri crud-uscate.

Rogalski Grigoriu Public Relations este specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor, activa pe piata locala de circa 10 ani.