MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Amazon a incheiat un contract exclusiv cu HBO

24 aprilie 2014, ora 11:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
amazon.jpg
Grupul american Amazon, un gigant in domeniul distributiei online, a anuntat miercuri ca a incheiat un acord exclusiv de amploare cu postul de televiziune HBO, care va imbogati serviciul sau de video in streaming cu multe seriale foarte cunoscute, precum "Clanul Soprano".

Acordul, ale carui detalii financiare nu au fost divulgate, a fost incheiat pe mai multi ani. incepand din 21 aprilie, toate sezoanele din cateva seriale considerate clasice, precum "Clanul Soprano", "The Wire" si "Six Feet Under", ca si primele sezoane ale unor seriale mai recente precum "Boardwalk Empire" si "True Blood" vor fi adaugate in serviciul "Prime" al grupului Amazon, care ofera utilizatorilor acces, printre altele, la serviciul sau de continuturi video online la cerere.

Acordul prevede, de asemenea, adaugarea ulterioara a altor seriale mai recente, precum "Girls" si "The Newsroom", cu un decalaj de trei ani dupa difuzarea lor pe postul HBO, scrie Mediafax.

Retailerul american Amazon se pregateste sa lanseze in a doua jumatate a anului primulsmartphoneal companiei, echipat cu tehnologiecareface unele imagini sa para 3D, similar unei holograme, fara sa necesite ochelari speciali.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter