MEDIA & MARKETING

Ampro semnează rebrandingul global Semana

25 martie 2016, ora 16:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Semana_branding_Ampro1.jpg
Ficosota brands a ales Ampro pentru repoziționarea și redesenarea brand-ului internațional de balsam de rufe Semana.

Brandul Semana a fost lansat în Bulgaria, în anul 2001, ca o nouă alternativă în segmentul premium de balsam.

În scurt timp, distribuția s-a extins în mai multe țari din Europa de Est, inclusiv și in România.


Brand-ul a trecut prin mai multe redesenări, îndepărtându-se de zona de accesibilitate - luptându-se de la egal la egal cu competitorii săi internaționali, Lenor și Cocolino, fapt pentru care se impunea un rebranding.Brief-ul lansat în 2015 avea ca obiective alinierea naming-ului celor două game Semana (Bijou si Coquette), a designului structural și a design-ului de ambalaj la noua poziționare a brand-ului, corelată cu o îmbunătățire semnificativă la nivel de produs.

"Repoziționarea Semana a fost primul nostru proiect dezvoltat alături Ficosota", declară Mihaela Dumitrescu, Client Service Director Ampro. 

"Principala misiune a fost să diferențiem cele două linii de produse dar, în același timp, să păstrăm reconoscibilitatea și apartenența la brand-ul Semana. Din punct de vedere al design-ului am urmărit în primul rând claritatea în exprimarea grafică: Semana Extra fresh / prospețime și Semana Moonflower / premium fragrance. Nu în ultimul rând, ierarhizarea informațiilor de pe fețele ambalajelor a fost o prioritate", susține Irinel Ionescu, Creative Partner Ampro.

Ficosota Brands este o companie internațională cu un portofoliu de brand-uri atât non food - Semana, Teo, Pufies, Milde, Emeka, All Nature, Savex, My Forest, Blazy , cât și food: Bruscheti Maretti, My Motto, Kubeti.

Înfiinţată in 2005, Ampro este agenţia de brand şi packaging design care oferă o gamă completa de servicii de branding. Printre clienţii Ampro se numără Hochland Romania, Nestle Romania, Danone PDPA, Ficosota brands Bulgaria, Euroroll Germania, Intersnack Romania, Prutul, Auchan Romania, Macromex, Panovia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 04:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter