MEDIA & MARKETING

BBC Earth lansează în premieră Regate Ascunse

20 noiembrie 2015, ora 17:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Regate_Ascunse.jpeg
Un nou serial al Diviziei de Istorie Naturală a BBC, Regate Ascunse, va fi lansat în premieră la BBC Earth, duminică, 22 noiembrie, la orele 17.15.

Serialul explorează viețile pline de acțiune ale celor mai mici animale de pe planetă, de la veverița cu fălci canadiană și “șoarecii scorpion” din deșert până la gândacii de bălegar și sengi (șoarecele-elefant originar din Estul Africii).  

Cu o distribuție compusă din minuni miniaturale, mai mici de 30 de centimetri, acești supereroi sunt mai puternici decât par. Veverițe cu fălci, șoareci-elefant, saguini, chiar și gândaci-rinocer uriași, toți sunt nevoiți să treacă printr-o succesiune de întâmplări periculoase, la scară diferită - când ești atât de mic, picăturile de ploaie cad precum meteoriții, iar o briză e resimțită ca o tornadă.  

Filmat în contextul celor mai emblematice peisaje de pe planetă - savană, deșert, junglă, pădure și în orașele Tokyo și Rio de Janeiro - serialul explorează aceste lumi dintr-o perspectivă nouă, unică.Provocările pe care micile animale le au de depășit sunt excepționale, iar dușmanii gigantici… soluțiile lor, însă, debordează de ingeniozitate.

Serialul Regate ascunse reușește o abordare nouă a documentarelor tradiționale despre viața în sălbăticie. Bazat în întregime pe precizia comportamentului biologic, serialul folosește o gamă unică de tehnici de filmare și redare a povestirii pentru a recrea perspectivele diferite ale acestor animale și pentru a ilustra dinamismul vieții lor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 18:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter