MEDIA & MARKETING

BDR Associates a preluat contul de comunicare al Ista in Romania

13 noiembrie 2014, ora 16:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
pr.jpg
Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates a castigat contul de comunicare  in Romania al Ista, companie activa la nivel mondial in furnizarea de servicii energetice, agentia fiind aleasa in urma unei selectii de oferte desfasurata pe parcursul mai multor etape, la nivel international.

BDR Associates va gestiona comunicarea in Romania, asigurand servicii de consultanta strategica, public affairs, media relations, corporate si consumer PR in sprijinul obiectivelor de marketing si de dezvoltare ale Ista, in piata locala.  
 
Fondata in 1995, agentia de comunicare este afiliatul exclusiv in Romania al Hill + Knowlton Strategies, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri internationale de comunicare din lume.  

Compania Ista este lider de piata la nivel mondial in masurarea si calculul pe baza consumului pentru energie termica, apa si alte costuri auxiliare. Furnizorul de servicii energetice cu sediul central in Essen – Germania, ofera solutii pentru eficienta energetica a cladirilor. Compania are aproximativ 4.700 de angajati in 26 de tari si ofera servicii la peste 12 milioane de proprietati rezidentiale si comerciale. In 2013, grupul Ista a inregistrat vanzari de 743,9 milioane euro.

In Romania, mai mult de 100 de angajati isi desfasoara activitatea in 23 de birouri, avand in portofoliu mai mult de 250.000 clienti.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 02:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter